Walvis imiteert spraak mens

Geplaatst door | Categorie Loze shit | Geplaatst op 25-10-2012 | 1,708 views
 

6

Een witte walvis met de excentrieke naam Noc imiteert op bijzondere wijze de menselijke stem. Dat blijkt uit een geluidsopname. Het witte zoogdier brabbelt er lustig op los in een audio-tape op de website Huffington Post. Beloega’s, zoals de beesten ook wel worden genoemd, staan bekend als de Kanaries van de Zee vanwege hun rake imiteervermogen. Dat walvissen dit soort geluiden kunnen maken is opmerkelijk, want ze moeten hierbij hun lippen gebruiken, iets wat ze normaal nooit doen bij het maken van geluid. Wat hij wil zeggen is nog onduidelijk, maar wellicht dat u iets herkenbaars hoort?


VN:F [1.6.3_896]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
« Vorige | Volgende »

Lozeshit van anderen: (6)

.

thanks for information!…

.

good info!!…

.

tnx for info!!…

.

сэнкс за инфу….

.

tnx!!…

.

thanks!…

Wat te melden?

Eerst inloggen jij!