Roemeense trucker is de weg kwijt

Geplaatst door | Categorie Loze shit | Geplaatst op 17-03-2010 | 963 views
 

Tags: , ,

1

De Roemeense trucker Iulian Breazu dendert over de Europese wegen en maakt filmpjes van zijn vreemde capriolen achter het stuur. De Belgische politie zoekt hem al. De man danst en springt achter het stuur, met op de voorgrond keiharde Balkanmuziek. Dit filmpje is op de weg Breda-Antwerpen opgenomen.. Kijk en huiver, want straks ligt u onder zijn meer-assige truck…

Update:

De Roemeense wegpiraat die onze wegen onveilig maakte door dansend en met zijn voeten zijn vrachtwagen te besturen is in eigen land zijn rijbewijs kwijtgeraakt door dronkenschap. Dat meldt Ananova.

De 24-jarige Iulian Breazu moet van de politie zijn truck negentig dagen aan de kant laten. Om zijn rijbewijs terug te krijgen moet hij na die periode een test afleggen. ”De wegen zullen een stuk veiliger zijn zonder de heer Breazu”, aldus een woordvoerder van de Roemeense politie.


VN:F [1.6.3_896]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
« Vorige | Volgende »

Lozeshit van anderen: (1)

.

спс!…

Wat te melden?

Eerst inloggen jij!