World of Warcraft account gecanceld!

Geplaatst door | Categorie Leuke shit | Geplaatst op 18-10-2009 | 936 views
 

Tags: , , ,

3

Veel van jullie die hier lezen zullen allemaal ongetwijfeld bekend zijn met het fenomeen WoW, oftewel, World or Warcraft. Het gave van deze online wereld is dat je er eeuwig in kunt blijven spelen, en dat veel mensen dit onbewust (of bewust) dus ook doen ook. Diverse mensen spelen gemiddeld 10 uur per dag maanden achter elkaar dit spel, en nu zijn er natuurlijk bezorgde ouders die menen in te moeten grijpen. Zo ook de moeder van deze jongen die maar even het via haar lopende Credit Card account heeft gecanceld. Het gevolg, een jongen die helemaal begint te freake! (Dankzij zijn broetje op video! :-) )

P.S. op 1.10 lijkt het alsof hij de afstandsbediening in zijn reet wilt stoppen.
Dan ben je toch wel erg ver heen nietwaar?


VN:F [1.6.3_896]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)
« Vorige | Volgende »

Lozeshit van anderen: (3)

.

спасибо!…

.

tnx for info!!…

haha LOL!! hij luistert dan wel weer goed naar zn pa:p

Wat te melden?

Eerst inloggen jij!