Rood wit blauwe ridder op het rood wit blauwe paard

Geplaatst door | Categorie Leuke shit, Loze shit | Geplaatst op 20-09-2009 | 1,264 views
 

1

De rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard moet van zijn vader een knappe vrouw uit gaan zoeken om mee te trouwen. De rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard denkt even na en zegt: ‘Ik weet waar ik, de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard, een mooie vrouw kan vinden… In het grote kasteel!’ En hij vertrekt… Als de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard aankomt bij het kasteel komt hij bij de deurwachters en zegt: “Ik ben de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard en ik kom voor de mooie prinses. En de deurwachters laten de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard door de deur. Dan komt de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard bij een lakei en zegt: “Ik ben de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard en ik kom voor de mooie prinses. En de lakei laat de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard erdoor. Even later komt de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard bij een mongolide hofnar en zegt: “Ik ben de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard en ik kom voor de mooie prinses. En de hofnar zegt: “ZRFGFRHRBRTOOHHTHUU”, daar bedoeld hij mee dat de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard erdoor mag. Dan, na lang lopen komt de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard bij de vader van de mooie prinses en zegt:”Ik ben de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard en ik wil met uw dochter trouwen. Waarop de vader van de mooie prinses zegt: “Je moet eerst de negenkoppige slang verslaan.” De rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard gaat naar de negenkoppige slang e zegt: “Ik ben de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard”en hij hakt het eerste hoofd van de negenkoppige slang eraf. Dan komt hij bij het tweede hoofd en zegt: “Ik ben de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard”, en hij hakt het tweede hoofd van de negenkoppige slang eraf. Dan komt de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard aan bij de derde kop van de negenkoppige slang en zegt: “Ik ben de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard en hij hakt zo ook de derde kop van de negenkoppige slang eraf. Dan komt de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard aan bij de vierde kop van de negenkoppige slang en zegt: “Ik ben de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard en hij hakt zo ook de vierde kop van de negenkoppige slang eraf. Dan komt de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard aan bij de vijfde kop van de negenkoppige slang en zegt: “Ik ben de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard en hij hakt zo ook de vijfde kop van de negenkoppige slang eraf. Dan komt de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard aan bij de zesde kop van de negenkoppige slang en zegt: “Ik ben de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard en hij hakt ook de zesde kop van de negenkoppige slang eraf. Dan komt de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard aan bij de zevende kop van de negenkoppige slang en zegt: “Ik ben de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard en hij hakt zo ook de zevende kop van de negenkoppige slang eraf. Dan komt de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard aan bij de achtste kop van de negenkoppige slang en zegt: “Ik ben de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard en hij hakt zo ook de achtste kop van de negenkoppige slang eraf. Dan komt de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard bij de negende en laatste kop van de negenkoppige slang en zegt: “Ik ben de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard en ik ga je laatste kop eraf slaan, en dan mag ik met de mooie prinses trouwen en hij hakt ook de allerlaatste kop eraf. Hij gaat terug naar het kasteel. Als de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard aankomt bij het kasteel komt hij bij de deurwachters en zegt: “Ik ben de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard en ik kom voor de mooie prinses. En de deurwachters laten de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard door de deur. Dan komt de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard bij een lakei en zegt: “Ik ben de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard en ik kom voor de mooie prinses. En de lakei laat de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard erdoor. Even later komt de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard bij een mongolide hofnar en zegt: “Ik ben de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard en ik kom voor de mooie prinses. En de hofnar zegt: “ZRFGFRHRBRTOOHHTHUU”, daar bedoeld hij mee dat de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard erdoor mag. Het grote moment is aan gebroken voor de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard, hij is bij de vader van de mooie prinses. De rood-wit-blauwe ridder op het rood-wit-blauwe paard zegt nu tegen de vader van de mooie prinses: “Ik, de rood-wit-blauwe ridder met het rood-wit-blauwe paard, heb de negenkoppige slang verslagen en nu is mijn vraag: Mag ik met uw dochter trouwen?” Waarop de vader van de mooie prinses zegt: “NEE”


VN:F [1.6.3_896]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)
« Vorige | Volgende »

Lozeshit van anderen: (1)

Damn, aardig wat werk geweest om uit te typen zeker?:P

Maar het einde was toch dat de koning zegt “Ik heb helemaal geen dochter”?

Wat te melden?

Eerst inloggen jij!