Mijn zus is bang voor Aliens

Geplaatst door | Categorie Leuke shit | Geplaatst op 06-08-2009 | 973 views
 

0

ET
ET

Je kent dat wel, ben je net terug van je nachtelijke ufo hunten en dan heb je het ineens!

Je besluit je zusje aan het schrikken te maken. En nee, niet je zusje van 6 of 8 of misschien 10, maar gewoon een volwassen vrouw van in de 20.
Als dat dan lukt is het natuurlijk wel heel erg knap! Al moet ik persoonlijk zeggen dat het al knap is, als je met jezelf kunt leven als je serieus ufo hunter bent in je vrije tijd.  Dat is toch net als vissen? Als je 2 uur langs de waterkant zit en niks vangt, heb je dat ook wel gehad lijkt mij? Of zouden deze twee gasten dan soms de coordinaten hebben waar ET gaat landen? De ET in deze film is iedergeval niet gemotiveerd om naar huis te gaan. Sterker nog,  hij zal niet eens een krimp geven.
VN:F [1.6.3_896]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
« Vorige | Volgende »

Wat te melden?

Eerst inloggen jij!